Sportig klädstil

Det är viktigt att du klär dig rätt när du tränar. Men även när du inte tränar kan det här med kläder och mode vara viktigt. Det finns många olika klädstilar att välja bland. Om du är en sportig person kan det till exempel vara passande om du har den sportiga klädstilen. I följande text kan du läsa mer om vad en sportig klädstil kan innebära.

Överdelar

Till att börja med finns det många olika varianter av överdelar du kan använda om du föredrar en sportig klädstil. Om det är kyligt kan det vara skönt att ha på sig en enklare jacka, till exempel en bomberjacka. Du kan köpa bomberjackor på NA-KD som har ett brett utbud av moderna kläder. Andra exempel på passande överdelar du kan bära är en t-shirt eller en huvtröja som allra helst ska vara i oversize. Sist men inte minst kan du ha på dig ett brottarlinne eller en träningstopp.

Nederdelar

När du ska välja byxor ska du främst tänka på att de byxor du bär inte ska sitta åt för mycket och byxorna ska gärna vara lite pösiga. Det finns klassiska joggingbyxor från exempelvis Adidas som har fått ett uppsving de senaste åren. Du kan även välja att bära ett par tights som kan göra sig snygga till en stor t-shirt.

Skor

Avslutningsvis behöver du ha rätt skor för att din klädstil ska kännas sportig. För att välja rätt skor som passar en sportig klädstil ska du satsa på ett par snygga sneakers.

Skolidrott

radon